Werkvoorbereider Rotating Equipment

Organisatie

Waar ga je werken als Werkvoorbereider

TACON Group is een onafhankelijke, multidisciplinaire dienstverlener in de energie, gas,- (petro-) chemie, proces industrie, farmaceutica en infra projecten. Elke dag werken onze mensen bij onze klanten aan het beheerst en succesvol voltooien van maintenance turnarounds en projecten. Op die manier heeft TACON Group inmiddels een jarenlange relatie opgebouwd met vele vooraanstaande multinationals en hebben wij ons ontwikkeld als een belangrijke partner in de uitvoering van hun projecten.

Functieomschrijving

Wat houdt de functie van Werkvoorbereider in?

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het bijdragen aan een effectieve en efficiënte realisatie van de onderhoudswerkzaamheden door het uitvoeren van werkvoorbereidings- en planningswerkzaamheden plus het verwerken van technisch administratieve gegevens. Tevens is het mogelijk dat je als werkvoorbereider ingezet wordt op een deel van de supervisie tijdens de uitvoer van projecten.

Welke taken en verantwoordelijkheden heeft de Werkvoorbereider?

 • Je maakt aan de hand van een PI&D en technische tekening een inschatting van de uit te voeren werkzaamheden en jij maakt/controleert de bijbehorende kostprijscalculaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opvragen van prijzen, bestellen van materialen en het beoordelen van aanbiedingen van leveranciers. Vervolgens zorg je voor de opvolging van bestellingen en het inboeken bij levering.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen werkmethoden, deelactiviteiten, tijdsplanningen en de ingeschatte doorlooptijden.
 • Je bewaakt en verwerkt meer- en minderwerk.
 • Je verzorgt een volledige en correcte werkmap.
 • Toezicht houden tijdens de uitvoer van de opgestelde werkpakketten.

Aan welk profiel dient de Werkvoorbereider, als Tacon collega, te voldoen?

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkunde of Algemeen Operationele Techniek (minimaal 2 jaar relevante werkervaring).
 • Je beschikt over algemene PC vaardigheden en hebt ervaring met werkvoorbereidingspakketten als Roser of SAP
 • Je werkt accuraat en bent stressbestendig.
 • Je bent communicatief vaardig op alle niveaus van de organisatie en beschikt over een sterke overtuigingskracht.
 • Je bent in staat om onafhankelijk te opereren naar opdrachtgever, projectteam en uitvoering.
 • Je hebt ervaring in omvangrijke turnaround en constructie projecten (pré).
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits of Frans is een pré.
 • Je bent bereid om te reizen en eventueel te verblijven op locatie van de opdrachtgever (Nederland / België).

Aanbod

Wat bieden wij je als Werkvoorbereider?

Allereerst een inspirerende werkomgeving waarin we continu op zoek zijn naar hogere toegevoegde waarde voor onze klanten. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer binnen een stabiel familiebedrijf. Bij goed functioneren bieden wij werkzekerheid (in de vorm van een baan voor onbepaalde tijd) en begeleiding in de loopbaanontwikkeling.

Inlichtingen

Meer informatie over de functie van Werkvoorbereider of wil je reageren?

Spreekt het bovenstaande je aan?

Neem dan contact op met Inge Geurts, Recruiter op 06-55168329 of met Fehim Nizam, Recruiter op 06-50549327. Direct solliciteren? Dat kan via recruitment@tacon-group.com

Tacon hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Een assessment kan deel uitmaken van de selectie procedure.

 

Scroll naar top