TACON Sessie Projectmanagement

Voor deze sessie was het thema Algemeen Project Management, gepresenteerd door Faas Klinkers, salesmanager Tacon en al lange tijd werkzaam in ons vakgebied in verschillende functies en rollen.

Dan vraag je je af waarom zo’n onderwerp gekozen voor een avond met de enthousiaste collega’s van TACON? Natuurlijk zijn we bij TACON goed in projectmanagement. Het is ons vak. En juist daarom is het goed om iedereen nog eens zo’n workshop mee te geven. Werkt verfrissend en leidt tot nieuwe inzichten.

Herhalingstrainingen of cursussen kunnen juist heel goed zijn. Dat werd een keer op een mooie manier verteld door Marc Lammers, oud-bondscoach van de hockey dames, met als onderwerp de weg naar het Olympisch goud. De kern van zijn verhaal is dat je mensen moet trainen in datgene waar ze goed in zijn en talent voor hebben. Daar worden ze nog beter van en ze beleven er ook meer plezier aan, wat dus nog meer motiveert en uiteindelijk ook rendeert. Hij heeft het ook bewezen: de dames wonnen goud!

Bij TACON zien we ook graag dat onze mensen plezier hebben in wat wij doen, dat we de dingen die we voor de klant mogen doen ook echt goed doen. Dat we de talenten en de kennis van onze mensen daar inzetten waar ze ook het beste renderen en ook echt nodig zijn. Dat we ons daar als TACON ook in blijven verbeteren. We leren elke dag bij.
Een zeer interessante presentatie van een specialist met zijn eigen visie en het daarmee eens door een andere bril belicht. Zoiets geeft weer stof tot nadenken, dat levert nieuwe uitgangspunten en nieuwe ideeën op waar we als TACON mee verder kunnen ten behoeve van onze partners.

De TACON sessies zijn dynamisch en interactief. Een ieder kan zijn of haar bijdrage leveren wat TACON als team sterker maakt. Wederom een zeer vruchtbare avond, waarbij wij iedereen danken die deze avond tot een succes heeft gemaakt. Voor het einde van het jaar zullen we nog één sessie plannen.

Scroll naar top