Tacon op Zuyd Hogeschool Heerlen

Tacon op Zuyd!

Donderdag 7 januari jongstleden presenteerde Tacon haar werkzaamheden op Zuyd Hogeschool te Heerlen. In de bekende collegezaal van Zuyd waren studenten aanwezig van de bèta faculteit met de achtergronden WTB & TBK van verschillende schooljaren.

Om deze nieuwe lichting studenten een stukje ervaring te vertellen en te introduceren aan de Turnaround met alle facetten die hierbij een rol spelen waren er 2 Tacon ervaringsdeskundige aanwezig met een TBK achtergrond. De presentatie was inhoudelijk gericht naar de Tacon disciplines en Tacon Turnaround Methodiek om zo doende de student een duidelijk beeld te geven waar Tacon voor staat.

Tacon is en blijft van mening dat de jeugd de toekomst heeft, mits deze in de juiste omgeving ervaring kan opdoen. Daarom combineert Tacon graag jonge en ervaren medewerkers in de eerste jaren bij intrede in ons bedrijf om daarna in overleg een toekomst pad uit te stippelen binnen de mogelijke disciplines.

Graag vertellen we de studenten over de ervaringen binnen Tacon en over de mogelijkheden tot ontwikkelingen in de Turnaround. Wanneer mogelijk keren wij terug naar Zuyd Hogeschool om onze kennis te delen met de studenten.

De studenten die helaas niet aanwezig konden zijn bij deze sessie kunnen via Rob van Loevezijn onze presentatie opvragen.

Namens Tacon bedankt voor het beluisteren van onze presentatie.

Scroll naar top