Tacon Bedrijfsuitje

Na maandenlange voorbereiding was het afgelopen maand dan eindelijk zover “het Tacon bedrijfsuitje”. Wij mogen gerust zeggen dat het een zeer geslaagd feestje was. Vanuit Drimmelen zijn wij gezellig onder het genot van drankje en gebakje met het hele gezelschap richting Dordrecht gevaren. De Z8 partyboot was op zichzelf al een feestje, de boot was pas 1,5 jaar oud en van alle luxe voorzien.

Aangekomen in Dordrecht had in café Merz een verrassing plaats moeten vinden, maar echter was deze komediant zo grappig dat hij ons liet zitten….wintertijd,zomertijd, file, autopech….smoesjes genoeg. Uiteindelijk heeft hij de schade weer goed gemaakt op de boot en hebben we er met zijn allen om kunnen lachen. Het personeel van de boot was zo vriendelijk om deze improvisatie succesvol te laten verlopen.

Aansluitend was er nog een verrassend momentje, het buffet kwam vanuit de vloer omhoog, dit was erg goed
geregeld. Na het eten zorgde de DJ ervoor dat (vooral) de dames en heren nog even met de voetjes van de vloer gingen. Om 22:00 uur kreeg iedereen een “Sfeervol” presentje als aandenken aan deze mooie dag.

Met een brede glimlach op onze gezichten kijken we terug op dit zeer geslaagde Bedrijfsuitje.

Scroll naar top