Tacon aanwezig op TECHxWORLD 2017!

De mensen van Tacon zijn gepassioneerd van de techniek. Eén van onze speerpunten is om die passie over te brengen op jong talent om hen eveneens te enthousiasmeren voor een carrière in de techniek te kiezen. Daarom zijn wij trots om deel uit te mogen maken van TECHxWORLD 2017 op 23 februari a.s. in de Onderzeebootloods (RDM) te Rotterdam.

TECHxWORLD is het gratis festival voor Techniek, ICT en Technologie. Daarmee is het de bedoeling om scholieren en studenten hun passie voor de techniek te laten ontdekken. Van het bouwen van robots, ontwikkelen van je eigen game, 3D ontwerpen en printen tot het sleutelen aan auto’s… met techniek kun je alle kanten op! Daarom worden de jongeren mee genomen langs de 8 werelden van techniek en laten ze zien welke kansen er voor hen liggen.

Naast het enthousiasmeren bieden wij jong talent ook daadwerkelijk een kans in de techniek. HBO studenten (Technische Bedrijfskunde/Werktuigbouwkunde) kunnen binnen Tacon hun afstudeerstage volbrengen als laatste stap naar hun diploma. Zowel MBO als HBO studenten die de techniek vanuit hun opleiding hebben gevonden kunnen binnen Tacon de eerste stap zetten naar hun professionele carrière. On the job worden onze medewerkers verder opgeleid en stimuleren wij de ambitie om te groeien.

Bezoek jij eveneens TECHxWORLD 2017, kom dan zeker even bij ons langs voor een nadere kennismaking. Daarnaast nieuwsgierig wat voor functies wij in de aanbieding hebben, kijk naar onze vacatures op de website of neem contact op met onze Corporate Recruiter, Jilke Hellinga.

E: jilke.hellinga@tacon-group.com
T: 06 50 54 93 27

Tacon op TECHxWORLD

Scroll naar top