Shutdowns & Turnarounds 2018 – succesvolle conferentie

Afgelopen dinsdag vond alweer de 19e editie van Shutdowns & Turnarounds conferentie plaats in het Carlton Hotel te Spijkenisse. Als partner van dit event kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde editie. Zo is de conferentie het startpunt geweest voor toekomstige samenwerkingen met asset owners. Tevens de banden met onze partners kunnen verstevigen. Ook zijn wij zeer verheugd dat wij Bart als nieuwe collega mogen verwelkomen ter versterking van onze turnaround teams.

Eén van de uitgangspunten dit jaar is het feit dat het voorbereiden en uitvoeren van een Shutdown een complexe taak is. Uitloop in de planning zorgt voor hoge proceskosten en vertraging in het halen van uw ambities. Een goed plan van aanpak, risicobeheersing en cost control zijn daarom onmisbaar, net als goede communicatie tijdens de Turnaround om alle werkzaamheden snel en op de juiste wijze te laten verlopen. Buiten dat heeft de markt nog een andere uitdaging. Het aantrekken van kwalitatief technisch personeel om een solide turnaround team in te kunnen zetten. De vraag op de arbeidsmarkt is groter dan het aanbod.

Als hands-on specialist in Turnaround- en Projectmanagement kan TACON u ontzorgen. Door middel van het inzetten van kundige turnaround teams aangevuld met innovatieve tools op het gebied van planning, progress en cost control dragen wij zorg voor een succesvol verloop van uw project binnen de gestelde kaders op het gebied van veiligheid, kwaliteit, tijd en kosten.

Scroll naar top