Over ons

Uw partner in (Turnaround) projectmanagement

In alles wat we doen, geloven we in het uitdagen van de status quo. Wij geloven in anders denken. De klant en haar doelstellingen in de vorm van een partnership daadwerkelijk centraal stellen. Onze kennisorganisatie is hierop afgestemd.

Wij geloven dat de uitvoering van (complexe) projecten, waaronder turnarounds, shutdowns, onderhouds- en nieuwbouwprojecten met TACON Project Management naar een hoger niveau getild kan worden en de kosten drastisch kunnen dalen.

Ervaringen hebben ons geleerd dat in het voorbereiden van stops en turnarounds een grote verbeterslag mogelijk is. Vanuit deze achtergrond is onze filosofie ontstaan: “Nadenken is goed, maar voordenken is beter”. Deze filosofie houden wij nog altijd in stand.

Tijdens de opstart van Tacon was alleen de discipline Werktuigbouwkunde vertegenwoordigd. Na enkele projecten was het duidelijk dat de verbeteringen in voorbereiding en de gebruikte methodieken ook in andere vakgebieden kon worden gerealiseerd. Met de aanwezigheid van Tacon specialisten en de onderlinge samenwerking en communicatie met de klant, blijkt keer op keer dat de processen sterk verbeterd kunnen worden.

Tacon heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van complexe projecten. Daarom combineert Tacon jonge en ervaren medewerkers. Hierdoor kan Tacon het intern opleiden van mensen monitoren en sturen. Voor de klant is dit merkbaar doordat Tacon de juiste personen en combinaties van mensen bij de klant kan aanbieden.

In de laatste jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt met ervaringen in verschillende industrieën en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf met vakbekwame medewerkers met expertise in een breed scala van projecten en opdrachtgevers. Onze collega’s zetten zich dagelijks in voor de projecten bij onze klanten in binnen- en buitenland.

Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten zich geholpen voelen en het project succesvol resultaat heeft opgeleverd.

Missie

Complexiteit beheersbaar maken

Visie

Dé trendsetter in Noordwest Europa in de beheersing van complexe industriële projecten in Turnarounds, Construction, Asset Integrity, Relocations en Safety Services. Met de beste mensen uit de industrie onze klanten ontzorgen en complexiteit beheersbaar maken.

Kernwaarden

Historie

Tacon is opgericht in 2004.

Ervaringen hebben ons geleerd dat in het voorbereiden van stops en Turnarounds een grote verbeterslag mogelijk was. Vanuit deze achtergrond is onze filosofische kreet ontstaan: “Nadenken is goed, maar voordenken is beter” en wij houden deze filosofie nog altijd in stand.

Tijdens de opstart van Tacon was alleen de discipline Werktuigbouwkunde vertegenwoordigd maar na enkele projecten was het duidelijk dat de verbeteringen in voorbereiding en de gebruikte methodieken in alle andere disciplines konden worden gerealiseerd.

Met alle disciplines binnen Tacon aanwezig blijkt dat juist de onderlinge samenwerking en communicatie tussen de disciplines deze verbetertrend zich versterkt en nog meer doorzet.

Tacon is van mening dat de jeugd de toekomst heeft, mits deze in de juiste omgeving ervaring kan opdoen. Daarom combineert Tacon jonge en ervaren medewerkers. Hierdoor kan Tacon het intern opleiden van mensen monitoren en sturen.

Voor de klant is dit merkbaar doordat Tacon de juiste personen en combinaties hiervan bij de klant kan aanbieden. In de laatste jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt met ervaringen in de Energie, Petrochemie, Farmacie en Infra en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met circa 80 bekwame medewerkers met ervaringen in een breed scala van projecten en opdrachtgevers. Zij zetten zich dagelijks in voor de projecten bij onze klanten in binnen- en buitenland.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten zich geholpen voelen en het project een succesvol resultaat heeft opgeleverd

 

Scroll naar top